Η ομάδα μας

siavikis doctor

Δρ. Γεώργιος Σιαβίκης DDS, DiplProsthDent.,PhD, FICD

Ο Δρ. Γεώργιος Σιαβίκης αποφοίτησε το 2003 από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στην Ελλάδα. Στο διάστημα 2004 έως 2007 πραγματοποίησε την ειδικότητά του στον Τομέα της Προσθετικής. Το 2007 ολοκλήρωσε τη διδακτορική του διατριβή (Dr.med.dent) στο Πανεπιστήμιο του Regensburg στη Γερμανία με «Άριστα». Είναι αναγνωρισμένος ως ειδικός προσθετολόγος από το πανευρωπαϊκό συμβούλιο Προσθετικής. Το 2010 του απονέμεται ο τίτλος του «ειδικού» στα Εμφυτεύματα από την διαρκή Γερμανική Σύνοδο (Expert in oral Implantology Consensusconference Germany).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Μαρία Σωτηρίου – Οδοντίατρος

Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Ε.Κ.Π.Α. το 2011. Στη συνέχεια συνεργάσθηκε με διάφορα οδοντιατρεία ως το 2019. Γνώριζει αγγλικά και Γαλλικά και έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων με αντικείμενο την Ενδοδοντία και την επανορθωτική οδοντιατρική. Είναι μέλος του Ιατρείου από το 2019.

Ράνια Μιχαλοπούλου (Βοηθός οδοντιάτρου)

Αποφοίτησε από το ΙΕΚ Περιστερίου (Αττικής) με την ειδικότητα της  Βοηθού Οδοντιάτρου το 2009. Από το 2009 εργάσθηκε σε διάφορα Οδοντιατρεία στον τομέα της. Γνωρίζει άπταιστα Αγγλικά και έχει πολύ καλή γνώση Η/Υ.

Λουίζα Διαμάντη (Βοηθός οδοντιάτρου)

Οδοντικός Τεχνολόγος. Αποφοίτησε απο το ΑΤΕΙ Οδοντικής Τεχνολογίας το 2009. Έχει εργασιακή εμπειρία σε οδοντοτεχνικό εργαστήριο άνω της 10ετίας και ασχολείται με τον ψηφιακό σχεδιασμό (inlab-exocad).Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και έχει πολύ καλή γνώση Η/Υ.

Κλείστε Ραντεβού Online

Συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας και την επιθυμητή ώρα και ημέρα για το ραντεβού σας με τον Ιατρό.

Κλείστε Ραντεβού Online