Η ομάδα μας

siavikis doctor

Δρ. Γεώργιος Σιαβίκης

Ο Δρ. Γεώργιος Σιαβίκης αποφοίτησε το 2003 από την Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στην Ελλάδα. Στο διάστημα 2004 έως 2007 πραγματοποίησε την ειδικότητά του στον Τομέα της Προσθετικής. Το 2007 ολοκλήρωσε τη διδακτορική του διατριβή (Dr.med.dent) στο Πανεπιστήμιο του Regensburg στη Γερμανία με «Άριστα». Είναι αναγνωρισμένος ως ειδικός προσθετολόγος από το πανευρωπαϊκό συμβούλιο Προσθετικής. Το 2010 του απονέμεται ο τίτλος του «ειδικού» στα Εμφυτεύματα από την διαρκή Γερμανική Σύνοδο (Expert in oral Implantology Consensusconference Germany).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Μαρία Σωτηρίου – Οδοντίατρος

Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Ε.Κ.Π.Α. το 2011. Στη συνέχεια συνεργάσθηκε με διάφορα οδοντιατρεία ως το 2019. Γνώριζει αγγλικά και Γαλλικά και έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων με αντικείμενο την Ενδοδοντία και την επανορθωτική οδοντιατρική. Είναι μέλος του Ιατρείου από το 2019.

Δήμητρα Καλαμπόκη (Βοηθός οδοντιάτρου)

Αποφοίτησε από το Τ.Ε.Ι. Νοσηλευτικής Ηπείρου το 2010. Την περίοδο 2011-13 εργάσθηκε ως αποκλειστική νοσηλεύτρια στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων & στο Γενικό νοσοκομείο Χατζηκώστα. Είναι γνώστης αγγλικών και Η/Υ. Είναι μέλος του Οδοντιατρείου από το 2013.

Σταυρούλα Νταλιάνη (Βοηθός οδοντιάτρου)

Αποφοίτησε από το ΤΕΙ. Νοσηλευτικής Ηπείρου το 2015. Στη συνέχεια εργάσθηκε ως αποκλειστική νοσηλεύτρια. Είναι Γνώστης αγγλικών και Η/Υ. Είναι μέλος του Οδοντιατρείου από το 2017.

Κλείστε Ραντεβού Online

Συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχεία σας και την επιθυμητή ώρα και ημέρα για το ραντεβού σας με τον Ιατρό.

Κλείστε Ραντεβού Online